НАЦИОНАЛНИ ДНИ НА КАРИЕРАТА


Най-голямото кариерно изложение ще се проведе присъствено и виртуално! Бизнесът не трябва да спира, а хората са неговия двигател.

22-ото издание на най-големия кариерен форум в България Национални дни на кариерата ще даде възможност за живи срещи между работодателите и търсещите работа в 6 академични града в страната.

Кога и къде ще се проведат Национални дни на кариерата 2023?

София – 1 април - Гранд Хотел „Милениум”, Конферентни зали на ет. 2
Велико Търново - 4 април – Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий”, пети корпус
Виртуален ден – 5 април - Online в платформата на Brazen Technoligies
Габрово - 6 април – Технически университет
Пловдив – 08 април - Пловдивски Панаир, Конгресен Център
Варна – 08 април - Хотел-галерия „Графит”
Русе - 11 април – Русенски университет „Ангел Кънчев”


  • Традиционните събития на живо в шест академични града ще се проведат с представители на водещи работодатели.
  • Иновацията в кариерните събития: ScanFactor - кариерните форуми на живо с дигитален обмен на данни.
    За втора година в България ще се позволява лесно и практично споделяне на профил, автобиография или портфолио на търсещ кариерни възможности кандидат с предлагащите работни позиции само с QR код чрез специализирания софтуер ScanFactor.
    Виж повече тук.

  • Виртуалният ден ще се проведе изцяло онлайн, давайки възможност на работодатели и търсещи работа от страната и чужбина да се включат напълно безопасно, независимо къде се намират по света.

JobTiger е най-големият доставчик на HR услуги за работодатели и търсещи работа в България. Повече от 20 години на пазара компанията е организатор на най-големите кариерни форуми в България, най-значимият от които е Национални дни на кариерата.


От форумите Национални дни на кариерата е започнал професионалният път на над 53 000 човека.

JobTiger организира Национални дни на кариерата вече повече от 20 години в продължение на мисията си да създава стойност за хората, търсещи работа, бизнеса и обществото.

Визията на JobTiger е да създава свят, изпълнен с целеустремени и вдъхновени хора, за които работата е не само средство за препитание, а и основен фактор за щастлив и пълноценен живот.