ДНИ НА КАРИЕРАТА    

ДНИ НА КАРИЕРАТА В УНСС 2020:
Икономика | Финанси | Маркетинг | Човешки ресурси | Обслужване на клиенти

Единадесетото издание на изложението е мястото, където студентите и млади специалисти в сектори Икономика, Финанси, Маркетинг, Човешки ресурси и Обслужване на клиенти ще открият своята мечтана работа или стаж.

Виртуалният ден ще се проведе изцяло онлайн, давайки възможност на работодатели и търсещи работа от страната и чужбина да се включат напълно безопасно, независимо къде се намират по света.
София - 26 ноември 2020
Виртуален ден - 1 декември 2020

НАЦИОНАЛНИ ДНИ НА КАРИЕРАТА 2020 СТАВАТ ВИРТУАЛНИ

„Национални дни на кариерата” е най-големият форум за студентски стаж и кариера, в който участват водещи работодатели от различни бизнес сектори.

ВИРТУАЛНИ ДНИ НА КАРИЕРАТА

Единственото кариерно събитие в България, което се провежда изцяло онлайн и дава възможност на търсещи работа и работодатели от различни бизнес сектори да се свържат, без значение къде се намират по света.
16 юни 2020

SCALE UP YOUR CAREER

Единствената по рода си конференция за кариерно преориентиране и предварителен подбор в България, организирана от JobTiger и Career Guide.
София - 29 септември 2020

ДНИ НА КАРИЕРАТА:
ИТ | Комуникации | Аутсорсинг

Единадесетото издание на изложението ще даде възможност на студенти, млади и опитни специалисти, които търсят кариерно развитие в областта на информационните технологии и телекомуникациите да се срещнат с компаниите - лидери в секторите ИТ, Комуникации и Аутсорсинг и да открият своето ново работно място или възможност за стажантска програма.

Виртуалният ден ще се проведе изцяло онлайн, давайки възможност на работодатели и търсещи работа от страната и чужбина да се включат напълно безопасно, независимо къде се намират по света.
София - 8 октомври 2020
Пловдив - 12 октомври 2020
Варна - 14 октомври 2020
Габрово - 20 октомври 2020
Виртуален ден - 21 октомври 2020