ДНИ НА КАРИЕРАТА - ИТ, Комуникации и Аутсорсинг

Регистрация за фирми Регистрация за посетители

Четиринадесетото издание на кариерния форум дава възможност на студенти, млади и опитни специалисти, които търсят кариерно развитие в областта на информационните технологии, телекомуникациите и аутсорсинга.

Събитието е място за лични срещи между търсещите професионално развитие и представители на компаниите - лидери в секторите ИТ, Комуникации и Аутсорсинг. Водещи компании от най-стабилните сектори предлагат кариерни възможности за първа работа или стаж и за хора с опит.


За първи път тази година в рамките на изложението в София има специален Кът на японската икономика и конференция
Bulgarian – Japanese Tech Job Fair & Forum 2023.

Близо 15 японски компании ще присъстват в търсене на новите си служители.

Повечето от компаниите в този кът са работодатели, които нямат представителство в България и не присъстват на българския трудов пазар. С участивето си във форума те ще представят както възможности за работа от дистанция, така и опции за релокация.

Посетителите на формума имат възможността да участват в състезание по програмиране, а победителят ще получи награда от JobTiger -
двупосочен самолетен билет до Токио.

Регистрация

Работната програма на Bulgarian – Japanese Tech Job Fair & Forum 2023 ще се проведе на английски език.  • Традиционните събития на живо в четирите академични града ще се проведат с представители на водещи работодатели.


  • Иновацията в кариерните събития: ScanFactor - кариерните форуми на живо с дигитален обмен на данни.
    За втора година в България ще се позволява лесно и практично споделяне на профил, автобиография или портфолио на търсещ кариерни възможности кандидат с предлагащите работни позиции само с QR код чрез специализирания софтуер ScanFactor.
    Виж повече тук.JobTiger е най-големият доставчик на HR услуги за работодатели и търсещи работа в България. Повече от 20 години на пазара компанията е организатор на най-големите кариерни форуми в България, най-значимият от които е Национални дни на кариерата. Дни на кариерата ИТ, Комуникации и Аутсорсинг са съществена част от годишния календар на тези събития.

Регистрация за фирми Регистрация за посетители


Целта ни е да създаваме и развиваме нови възможности на пазара на труда в България и да улесняваме диалога между бизнеса, търсещите работа и образованието.
JobTiger