ДНИ НА КАРИЕРАТА - ИТ, Комуникации и Аутсорсинг

Регистрация за фирми Очаквайте скоро регистрация за посетители

Петнадесетото издание на кариерния форум дава възможност на студенти, млади и опитни специалисти, които търсят кариерно развитие в областта на информационните технологии, телекомуникациите и аутсорсинга.

Събитието е място за лични срещи между търсещите професионално развитие и представители на компаниите - лидери в секторите ИТ, Комуникации и Аутсорсинг. Водещи компании от най-стабилните сектори предлагат кариерни възможности за първа работа или стаж и за хора с опит.

  • Традиционните събития на живо в четирите академични града ще се проведат с представители на водещи работодатели.
  • Иновацията в кариерните събития: ScanFactor - кариерните форуми на живо с дигитален обмен на данни.
    За втора година в България ще се позволява лесно и практично споделяне на профил, автобиография или портфолио на търсещ кариерни възможности кандидат с предлагащите работни позиции само с QR код чрез специализирания софтуер ScanFactor.
    Виж повече тук.

JobTiger е най-големият доставчик на HR услуги за работодатели и търсещи работа в България. Повече от 20 години на пазара компанията е организатор на най-големите кариерни форуми в България, най-значимият от които е Национални дни на кариерата. Дни на кариерата ИТ, Комуникации и Аутсорсинг са съществена част от годишния календар на тези събития.

Регистрация за фирми Очаквайте скоро регистрация за посетители


Целта ни е да създаваме и развиваме нови възможности на пазара на труда в България и да улесняваме диалога между бизнеса, търсещите работа и образованието.
JobTiger