Национални дни
на кариерата
Добра кариера. добър живот

За студенти

Защо да посетите "Национални дни на кариерата"?

  • За да откриете подходяща работа или стажантска програма за вас.
  • За да осъществите пряк контакт с компаниите, за които искате да работите, пропускайки дългия процес по селекция на кандидати.
  • За да се запознаете лично с хората, от които зависи назначаването ви.
  • За да натрупате опит в срещите с работодатели и да научите как да се представяте добре.
  • За да участвате в интересни дискусии.
  • За да получите кариерни съвети и консултациия.
  • За да разберете какви знания и умения са ви необходими в бъдеще!


Не забравяйте, че освен на щанда на JobTiger, ще може да получите кариерни съвети, консултации как да подготвите CV-то си, как да се представите най-добре по време на интервю и още много, в специално отделен за целта кът. Нашите специалисти по кариерно консултиране и подбор на персонала ще ви очакват.

Искаш да се научиш да се справяш по-добре на интервю? Искаш да знаеш как да избегнеш грешките? Искаш да се превърнеш в кандидата, с който работодателите винаги се свързват? Предлагаме ме ти топли истории от кухнята. Индивидуалните консултации, които кариерните специалисти от JobTiger ще провеждат през целия ден, са изключително полезно нововъведение. В рамките на тези разговори, те ще консултират амбициозни млади хора по темата „Как да изградим своя персонален бранд“. Споделените съвети могат да бъдат използвани от младежите още в рамките на събитието и да подпомогнат търсещите работа в цялостното им добро представяне пред работодателите.

И тази година ще съчетаем полезното с приятното. Освен професионалните съвети, ще можете да си направите забавна снимка или такава с Тигърът, а за най-атрактивните снимки ще има и награди.

Как да се подготвите успешно за форума?

Правилната подготовка преди форума е много важна за постигането на желаната цел – да ви наемат на мечтаната от вас позиция! Вижте кои са най-добрите практики, които биха ви гарантирали успех и страхотна първа работа!