Дни на кариерата
икономика, финанси, маркетинг,
човешки ресурси и обслужване на клиенти

ДНИ НА КАРИЕРАТА

Целта ни е да създаваме и развиваме нови възможности на пазара на труда в България и да улесняваме диалога между бизнеса, търсещите работа и образованието.
JobTiger
JobTiger е най-големият доставчик на HR услуги за работодатели и търсещи работа в България. Повече от 16 години на пазара, компанията е организатор на най-големите кариерни форуми в България, най-значимият от които е "Национални дни на кариерата". „Дни на кариерата”, сектори: Икономика, Финанси, Маркетинг, Човешки ресурси и Обслужване на клиенти са съществена част от годишния календар на тези събития.

Осмото издание на изложението ще даде възможност на студенти и млади специалисти, които търсят кариерно развитие в споменатите области да се срещнат с компаниите - лидери в секторите и да открият своето ново работно място или възможност за стажантска програма.

Предвидени са още дискусии, демонстрации, казуси.за да получите съвети как да се подготвите за „Национални дни на кариерата“ 2017. Професионалистите на JobTiger и Nestle ще ви очакват!

Изпратете запитване